Výkonný výbor TK Kysak na svojom zasadnutí dňa 26.5.2012 založil Detský oddiel pri TK Kysak s cieľom sprístupniť mladým záujemcom v Kysaku tenis, umožniť im hrať na kysackých tenisových kurtoch za prijateľných finančných podmienok, a časom, ak bude záujem, umožniť im trénovanie a účasť v súťažiach. Pre členstvo v Detskom oddiele boli stanovené tieto podmienky:

- horná veková hranica pre členstvo v Detskom oddiele je 15 rokov, alebo ukončenie dochádzky na základnej škole, čo z toho nastane neskôr

- členom Detského oddielu sa môže stať iba dieťa s trvalým pobytom v obci Kysak, alebo dieťa člena TK Kysak, aj keď nemá trvalý pobyt v obci Kysak.

Ak spĺňaš tieto podmienky a chceš sa stať členom Detského oddielu, stiahni si prihlášku, vytlač ju, daj ju vyplniť svojmu zákonnému zástupcovi, ten nech ju podpíšte a doručí niektorému z členov výkonného výboru. Po schválení členstva výkonným výborom sa po vyplatení členského príspevku stávaš členom Detského oddielu TK Kysak. Podmienky členstva a výška členského príspevku pre aktuálnu sezónu sú v oznamoch.

 

Ankety

Páčia sa vám tieto stránky?
 

Kto je Online

Máme online 1 hosťa 

Počítadlo

Dnes9
Včera9
Týždeň27
Mesiac117
Všetko17326

VCNT - Visitorcounter

Dátum

Štvrtok, 25 Apríl 2024

Čas

Meniny má

Predvčerom: Juraj
Včera: Marek
Dnes: Jaroslava
Zajtra: Jaroslav
Pozajtra: Jarmila